Forumantwoord - Firefox herinitialiseren

Hallo,

De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen oplossen door Firefox terug te zetten naar de standaardtoestand van na de installatie, terwijl uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden, cookies en andere belangrijke gegevens behouden blijven.

Noot: na het herinitialiseren van Firefox zult u alle extensies, werkbalkaanpassingen en enkele voorkeuren verliezen. Zie het artikel Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren voor meer informatie.

Om Firefox te herinitialiseren:

1. Open de pagina Probleemoplossingsinformatie via een van deze methoden:
    • Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Probleemoplossingsinformatie. Er wordt een nieuw tabblad met uw probleemoplossingsinformatie geopend.
    • Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  2. In de rechterbovenhoek van de pagina ziet u een knop met de tekst “Firefox herinitialiseren” die er als volgt uitziet: Button reset . Klik hierop.
  3. Firefox zal worden gesloten en zich opnieuw initialiseren. Nadat dit is gebeurd, zal Firefox een venster tonen met daarin de gegevens die zijn geïmporteerd.
  4. Klik op Voltooien en Firefox zal opnieuw worden geopend.

Heeft dit het probleem verholpen? Laat het ons weten!

Dank u.