Forumantwoord - Firefox herinitialiseren

Hallo,

De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen oplossen door Firefox terug te zetten naar de standaardtoestand van na de installatie, terwijl uw belangrijke gegevens behouden blijven.
Noot: hierdoor zult u eventuele extensies en bepaalde voorkeuren verliezen.

• Geopende websites zullen niet worden opgeslagen in Firefox-versies lager dan 25.

Doe het volgende om Firefox te herinitialiseren:

1. Ga naar Firefox > Help > Probleemoplossingsinformatie.
  2. Klik op de knop “Firefox herinitialiseren”.
  3. Firefox zal worden afgesloten en zich opnieuw initialiseren. Nadat dit is voltooid, zal Firefox een venster tonen met daarin de gegevens die zijn geïmporteerd. Klik op Voltooien.
  4. Firefox zal met alle toegepaste standaardinstellingen van na de installatie worden geopend.

Aanvullende informatie is te vinden in het artikel Firefox herinitialiseren - De meeste problemen eenvoudig verhelpen.

Heeft dit uw problemen verholpen? Laat het ons weten!

Dank u.