Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS

Bedankt voor het contact opnemen met Mozilla Support. We helpen u graag bij het instellen van uw e-mailaccount. U kunt dit eenvoudig doen vanaf uw Firefox OS-apparaat door de e-mailapplicatie te gebruiken.

Volg de onderstaande instructies om dit te doen:

Zorg er allereerst voor dat u via een wifi- of gsm-netwerk met het internet bent verbonden.

1. Open de app E-mail door op het pictogram email te tikken.
  2. Typ in de juiste velden uw naam, e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Tik op Volgende.
    • en u bent klaar.

Houd er rekening mee dat deze methode momenteel alleen van toepassing is op webmailaccounts zoals Yahoo, Gmail of Outlook. Tik voor het toevoegen van andere soorten e-mailaccounts op “Handmatig instellen”.

Voor meer informatie over het toevoegen van e-mailaccounts, zie Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen.

We hopen dat u uw e-mailaccount via de bovenstaande stappen kunt toevoegen. Laat het ons weten als u nog problemen hebt.