Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS)

Bedankt voor het openen van contact met Mozilla Support. We helpen u graag bij het importeren van uw contacten. U kunt dit eenvoudig doen vanaf uw simkaart, SD-kaart, Gmail en Outlook.

Volg de onderstaande instructies om dit te doen:

Importeren vanaf simkaart of geheugenkaart

1. Open de app Contacten contacts app .
  2. Tik op het tandwielpictogram Gray FxOS settings gear .
  3. Tik op Contacten importeren.
  4. Tik om vanaf Simkaart of Geheugenkaart te importeren.
    • Er wordt naar contacten gezocht.
  5. Tik op de knop Alle selecteren of selecteer de contacten die u wilt importeren.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Importeren.
  7. Wacht tot de contacten naar uw apparaat zijn geïmporteerd.

Importeren vanaf Gmail of Outlook

1. Open de app Contacten contacts app .
  2. Tik op het tandwielpictogram Gray FxOS settings gear .
  3. Tik op Contacten importeren.
  4. Tik om vanaf Gmail of Outlook te importeren.
    • Er zal om uw aanmeldingsgegevens worden gevraagd.
  5. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op en tik op dek nop Aanmelden.
  6. Tik op de knop Accepteren.
    • Er wordt naar contacten gezocht.
  7. Tik op de knop Alle selecteren of selecteer de contacten die u wilt importeren.
  8. Tik in de rechterbovenhoek op Importeren.
  9. Wacht tot de contacten naar uw apparaat zijn geïmporteerd.

Voor meer informatie over het importeren van contacten, zie Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS.

We hopen dat u uw contacten via deze stappen kunt importeren. Laat het ons weten als u nog problemen hebt.