Forumantwoord - Australis-feedback

Bedankt voor het proberen van de nieuwe Firefox. Het spijt ons dat het nieuwe ontwerp u niet zo bevalt.

Hier volgen een paar suggesties om het oude ontwerp te herstellen. Hopelijk vindt u er een die bevalt:

Firefox is continu in ontwikkeling en uw feedback is voor ons zeer van belang. Onze ondersteuningsgemeenschap bestaat uit vrijwilligers die hard hun best doen om alle Firefox-gebruikers te helpen, maar zelf kunnen we geen wijzigingen aan het ontwerp aanbrengen. Help ons Firefox te verbeteren door feedback te leveren waar ontwikkelaars en engineers het kunnen zien: https://input.mozilla.org/feedback.