Forumantwoord - Synchronisatie is geen back-upservice

Hallo,

Bedankt voor uw vraag over de Firefox Synchronisatieservice.

Uit uw vraag blijkt dat u Firefox Synchronisatie als een back-upservice gebruikt. Synchronisatie is hier echter niet voor ontworpen. De Firefox Synchronisatieservice gebruikt een kopie van de gegevens die u wilt bijsluiten en brengt deze over naar een tweede apparaat (doorgaans een mobiel apparaat, zoals een tablet of een telefoon) waarop een versie van Firefox wordt uitgevoerd. De opslag tussen alle gekoppelde apparaten is zowel tijdelijk als kwetsbaar, en niet stabiel genoeg (en niet ontworpen met de bedoeling) om een betrouwbare back-upservice te zijn.

Als u een kopie van uw Firefox-profiel voor de desktopversie van Firefox hebt, kunt u misschien uw bladwijzers en andere gegevens herstellen. Lees daarvoor dit artikel.

Als u een kopie van uw gegevens op een mobiele versie van Firefox hebt, volg dan deze instructies voor het koppelen hiervan met Firefox Synchronisatie om uw gegevens te kopiëren.