Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema

Hallo,

Een thema is een add-on die het uiterlijk van Firefox wijzigt. U kunt als volgt naar een ander thema omschakelen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton en kies Add-ons en thema’s.
  2. Wissel naar het paneel Thema’s.
    • U ziet de ingebouwde thema’s Systeem, Licht, Donker en Alpenglow, evenals alle door uzelf geïnstalleerde thema’s.
  3. Zoek het thema dat u wilt gebruiken en klik op de knop Inschakelen.

Om door uzelf geïnstalleerde thema’s te de-installeren kunt u op de ellipsis Fx107-Addons-3dotIcon (drie stippen) klikken en op de knop Verwijderen klikken.

Zie voor meer informatie over Firefox-thema’s de artikelen Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen en Ingebouwde thema’s in Firefox - alternatief voor volledige thema’s.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Laat het ons weten.