Flash 11.3 laadt geen video’s in Firefox

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox-gebruikers die Flash 11.3 en RealPlayer hebben geïnstalleerd hebben gemeld dat Flash-video’s of -spellen op websites als Facebook of YouTube mogelijk als een zwart, grijs of wit vlak verschijnen en nooit worden afgespeeld. Dit is te verhelpen door RealPlayer bij te werken naar de meest recente versie.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows en Mac.

RealPlayer bijwerken

1. Download de meest recente versie van RealPlayer vanaf real.com.
  2. Dubbelklik op het installatieprogramma dat u hebt gedownload en volg de instructies.