Firefox voor Android geeft lege webpagina's weer

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u een wit scherm of een lege pagina ziet wanneer u een website in Firefox voor Android bezoekt, herstart Firefox meestal het probleem.

Zo start u Firefox opnieuw op:

1. Tik op de knop voor recente apps op uw telefoon om uw open apps te bekijken.
    De knop voor recente apps ziet eruit als een vierkant of rechthoek. Als uw telefoon geen recente knop voor apps heeft, drukt u lang op de startknop) of gaat u naar de ondersteuningswebsite van uw telefoonfabrikant voor hulp.
  2. Scroll om de Firefox-thumbnail te vinden en veeg om deze te sluiten.
  3. Tik nogmaals op de Firefox-app om hem opnieuw te openen.

Als de webpagina nog steeds leeg is of niet correct wordt weergegeven, is er mogelijk een probleem met de mobiele versie van de website. Volg de stappen in Webpagina’s worden in Firefox voor Android niet goed weergegeven om de desktopversie van een website te bekijken.