Populaire onderwerpen voor Firefox voor Android

(Doorgestuurd vanaf Firefox voor Android-FAQ)

Er worden continu nieuwe functies aan Firefox voor Android toegevoegd. Om u te helpen het meeste uit de browser te halen hebben we enkele nuttige artikelen opgesomd die u over nieuwe functies informeren en problemen helpen oplossen.

Firefox voor Android in actie

Werk Firefox bij naar de nieuwste versie om van de nieuwe functies te genieten.

Quick Share

Zoeksuggesties
Zoekmachines beheren

Add-ons en plug-ins

Firefox voor Android bevat vele geweldige add-ons en plug-ins die u meer controle over uw surfervaring geven.

1. Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android?
  2. Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android
Noot: Mozilla levert geen ondersteuning voor add-ons van derden. Neem rechtstreeks contact op met de add-on-ontwikkelaar als u assistentie nodig hebt.

Firefox Sync

Hebt u meer dan één apparaat? Met Firefox Sync kunt u uw bladwijzers, wachtwoorden, geschiedenis en websitevoorkeuren op meerdere apparaten benaderen.

1. Bijwerken naar het nieuwe Sync
  2. Hoe stel ik Firefox Sync voor de eerste keer in?
  3. Hoe voeg ik een apparaat toe aan Firefox Sync?

Installatie en updates

Android 2.2- en ARMV6-apparaten: vanaf januari 2015 zullen Android 2.2- en ARMV6-apparaten geen automatische updates of ondersteuning voor Firefox meer ontvangen. Lees de informatie van uw fabrikant om erachter te komen welke versie van Android uw apparaat wordt gebruikt.
  1. Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android
  2. Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat?

Privacy en beveiliging

Firefox voor Android biedt aanpasbare instellingen en add-ons die uw privacy beschermen en u een veilige surfervaring geven.

1. Het internet verkennen op uw mobiele apparaat zonder gegevens over bezochte websites op te slaan of te synchroniseren
  2. Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android?
  3. Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android

Gemeenschap

Houd contact met de Firefox voor Android-gemeenschap voor nieuws, tips en meer!