Firefox van uw Android-apparaat de-installeren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Volg deze stappen om Firefox te de-installeren:

  1. Open de Google Play Store-toepassing en tik op het zoekpictogram dat eruitziet als een vergrootglas.

    ICS - Android - Tapping Search icon in Google Play
  2. Typ “Firefox” en tik op het vergrootglas-zoekpictogram.
  3. Tik op Firefox.

    ICS - Android - Searching for Firefox in Google Play
  4. Tik op Verwijderen.

    ICS - Android - Uninstalling from Google Play

Uw de-installatie van Firefox is voltooid.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info