Firefox is traag - De browser sneller maken

(Doorgestuurd vanaf Firefox is traag)

Wat hebt u aan die supersnelle internetverbinding als uw browser met de snelheid van een dial-upverbinding werkt? Dit artikel helpt u in de goede richting om dit probleem op te sporen en te verhelpen. Als u hier extra hulp bij nodig hebt, is onze gemeenschap van vrijwilligers natuurlijk stand-by.

Om problemen met traagheid die niet in dit artikel worden genoemd te verhelpen dient u uw computer te scannen op virussen, spyware en andere malware en het artikel Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen te lezen.

Noot: De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen oplossen door Firefox terug te zetten naar de begintoestand van na de installatie, terwijl uw belangrijke gegevens bewaard blijven. Overweeg deze functie te gebruiken voordat u een langdurig proces voor probleemoplossing begint.

Hoog gebruik van hardwarebronnen

Als een monitorprogramma aantoont dat er sprake is van hoog gebruik van hardwarebronnen, probeer dan de suggesties in de artikelen Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen en Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen.

Firefox hangt of reageert niet meer

Als Firefox bevriest en de zandloper laat verschijnende draaiende strandbal laat verschijnengrijs wordt, probeer dan het artikel Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen.

Ik krijg een foutmelding Waarschuwing: script reageert niet

“Foutmelding Script reageert niet”? Wat betekent dat eigenlijk? Hierover bestaat een artikel genaamd, geloof het of niet, Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen dat een en ander zal verhelderen.

Firefox doet lang over het opstarten

Probeer de suggesties in het artikel Firefox doet lang over het opstarten.

Windows optimaliseren

Versnel Windows en laat uw computer beter werken. Zie Onderhoudstaken die de prestaties verhogen bij microsoft.com.Zie Windows 7 optimaliseren voor betere prestaties bij microsoft.com.Zie De prestaties van uw pc verbeteren bij microsoft.com.

Dit heeft mijn probleem niet opgelost. Wat doe ik nu?

Soms is het zoeken naar de oorzaak van dit soort problemen erg lastig. We hebben een gemeenschap van vrijwilligers die klaar staan om u te helpen bij het oplossen ervan.

Deel dit artikel: http://mzl.la/PMJRIb