Firefox is traag - De browser sneller maken

(Doorgestuurd vanaf Firefox is traag)

Wat hebt u aan die supersnelle internetverbinding als uw browser met de snelheid van een dial-upverbinding werkt? Dit artikel leidt u in de goede richting om het probleem op te sporen en te verhelpen. Als u hier extra hulp bij nodig hebt, is onze gemeenschap van vrijwilligers natuurlijk stand-by.

Noot:

De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen oplossen door Firefox terug te zetten naar de begintoestand van na de installatie, waarbij uw belangrijke gegevens behouden blijven. Overweeg deze functie te gebruiken voordat u een langdurig proces voor probleemoplossing begint.

De functie Firefox vernieuwen kan veel problemen oplossen door Firefox terug te zetten naar de begintoestand van na de installatie, waarbij uw belangrijke gegevens behouden blijven. Overweeg deze functie te gebruiken voordat u een langdurig proces voor probleemoplossing begint.

Firefox bijwerken

We werken continu aan het verbeteren van Firefox. De nieuwste versie is sneller dan ooit tevoren en bevat oplossingen voor veel problemen die uw Firefox zouden kunnen vertragen. Zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie voor info over het bijwerken van Firefox.

Hoog gebruik van hardwarebronnen

Als een monitorprogramma aantoont dat er sprake is van hoog gebruik van hardwarebronnen, probeer dan de suggesties in de artikelen Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen en Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen.

Firefox hangt of reageert niet meer

Als Firefox bevriest en de zandloper laat verschijnen, het draaiende wieltje laat verschijnen en wit wordt en de draaiende strandbal laat verschijnen en grijs wordt, probeer dan het artikel Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen.

Ik krijg een foutmelding Waarschuwing: script reageert niet

‘Foutmelding Script reageert niet’? Wat betekent dat eigenlijk? Hierover bestaat een artikel genaamd, geloof het of niet, Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen dat een en ander zal verhelderen.

Firefox doet lang over het opstarten

Probeer de suggesties in het artikel Firefox doet lang over het opstarten.

Controleren of u malware op uw computer hebt

Om problemen met traagheid te verhelpen die niet specifiek hierboven zijn benoemd, dient u uw computer te scannen op virussen, spyware en andere malware, en kunt u het artikel Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen lezen.

Windows optimaliseren

Versnel Windows en laat uw computer beter werken. Zie Onderhoudstaken die de prestaties verhogen bij microsoft.com.Zie Windows 7 optimaliseren voor betere prestaties bij microsoft.com.Zie De prestaties van uw pc verbeteren bij microsoft.com.

Onnodige inhoud blokkeren

Er zijn veel functies van en add-ons voor Firefox die pagina’s sneller kunnen laten laden door inhoud te blokkeren die u niet nodig hebt, zoals volgers (Engels: trackers) of advertenties.

Dit heeft mijn probleem niet opgelost. Wat doe ik nu?

Soms is het zoeken naar de oorzaak van dit soort problemen erg lastig. We hebben een gemeenschap van vrijwilligers die klaar staan om u te helpen bij het oplossen ervan.

Deel dit artikel: http://mzl.la/14CBA3o