Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen | Probleemoplossing

Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen

U bent blijkbaar uw apparaat kwijt (dat spijt ons) en realiseert zich dat u Firefox Sync hebt gebruikt om al uw gebruikersnamen en wachtwoorden op het toestel te krijgen. Dit artikel beschrijft wat u kunt doen om te voorkomen dat iemand toegang tot uw wachtwoorden krijgt op uw verloren apparaat.

Wijzig eerst uw Sync-wachtwoord vanaf een gesynchroniseerde computer

Deze eerste stap voorkomt dat uw verloren telefoon verbinding maakt met de Sync-server en alle nieuwe wachtwoorden die u in de volgende sectie moet aanmaken ophaalt.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik in het paneel Sync-opties op de koppeling Beheren naast uw accountnaam om de pagina Account beheren te openen.
  3. Klik op de pagina Account beheren op Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer in het veld uw nieuwe wachtwoord in en klik op de knop Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Wijzig daarna al uw accountwachtwoorden vanaf een gesynchroniseerde computer

Het is belangrijk dat u uw Sync-wachtwoord wijzigt voordat u uw andere accountwachtwoorden wijzigt, zodat uw verloren apparaat uw nieuwe wachtwoorden niet synchroniseert.

Dit onderdeel kost wat meer tijd, maar is belangrijk. Als u de wachtwoorden voor zaken als uw bankrekening niet wijzigt, is het voor iemand anders nog steeds mogelijk om zich op uw verloren apparaat bij uw account aan te melden.

Zie Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden voor een eenvoudige manier om betere wachtwoorden aan te maken.

Als u een hoofdwachtwoord op uw andere apparaat hebt ingesteld en Firefox niet open hebt laten staan, hoeft u niets anders meer te doen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/OaXWQh