Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal | Probleemoplossing

Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal

Als het Firefox-statusrapport meldt dat uw browser traag werkt, probeer dan de functie VernieuwenOpfrissen. De functie VernieuwenOpfrissen verwijdert add-ons, terwijl belangrijke gegevens zoals uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden, cookies en informatie voor het automatisch invullen van webformulieren behouden blijven. Zo werkt het:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op Help Help-29 .
  2. Kies Probleemoplossingsinformatie vanuit het menu Help.
    Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie op de knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen.

Refresh 35 Win Refresh 35 Mac Refresh 35 Lin
  4. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op Firefox vernieuwenFirefox opfrissen om verder te gaan.
  5. Firefox zal worden gesloten om zichzelf op te frissen. Zodra dit is gebeurd, worden uw geïmporteerde gegevens in een venster weergegeven. Klik op Voltooien, en Firefox zal worden geopend.
Noot: er is ook een knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen in het venster Firefox Veilige modus, als u Firefox niet normaal kunt starten. Als u de knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen niet kunt vinden in uw versie van Firefox, kunt u Firefox ook handmatig opfrissen door een nieuw profiel aan te maken. Zie hiervoor de instructies over hoe u een nieuw profiel kunt maken.

Tip: wilt u meer weten over deze functie voordat u hem probeert? Zie dan Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren.
Tip: voor meer hulp bij het verkorten van lange opstarttijden, zie Firefox doet lang over het opstarten.