Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal | Probleemoplossing

Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal

Als het Firefox-statusrapport meldt dat uw browser traag werkt, probeer dan de functie VernieuwenOpfrissen. De functie VernieuwenOpfrissen verwijdert add-ons, terwijl belangrijke gegevens zoals uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden, cookies en informatie voor het automatisch invullen van webformulieren behouden blijven. Zo werkt het:

1. Klik direct op deze knop Firefox opfrissen als u deze pagina in Firefox bekijkt.
    Dit werkt niet via een andere browser of op een mobiel apparaat.
  2. Klik op Firefox vernieuwenopfrissen in het bevestigingsvenster om verder te gaan.
  3. Firefox zal worden gesloten en zichzelf vernieuwenopfrissen. Zodra dit is gebeurd, worden uw geïmporteerde gegevens in een venster weergegeven. Klik op Voltooien, en Firefox zal worden geopend.

Noot: er is ook een knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen in het venster Firefox Veilige modus, als u Firefox niet normaal kunt starten. Als u de knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen niet kunt vinden in uw versie van Firefox, kunt u Firefox ook handmatig opfrissen door een nieuw profiel aan te maken. Zie hiervoor de instructies over hoe u een nieuw profiel kunt aanmaken.

Tip: wilt u meer weten over deze functie voordat u hem probeert? Zie dan Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren.
Tip: voor meer hulp bij het verkorten van lange opstarttijden, zie Firefox doet lang over het opstarten.