Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal | Probleemoplossing

Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal

Blijkbaar meldt het Firefox-statusrapport dat uw browser traag werkt. Welnu, hiervoor bestaat een snelle oplossing: het herinitialiseren van Firefox. Geen zorgen, als u Firefox herinitialiseert, blijven al uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden, cookies en gegevens voor het automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Dit werkt als volgt:

1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het submenu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Klik in de menubalk op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win
    Troubleshooting info - mac
    Troubleshooting info - lin
    Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie op de knop Firefox herinitialiseren.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op Firefox herinitialiseren om verder te gaan.Klik in het bevestigingsblad dat verschijnt op Firefox herinitialiseren om verder te gaan.
  4. Firefox zal worden gesloten en opnieuw worden ingesteld. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.Firefox zal worden gesloten en opnieuw worden ingesteld. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Klaar en Firefox zal worden geopend.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op Help Help-29 .
  2. Kies Probleemoplossingsinformatie vanuit het menu Help.
    Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie op de knop Firefox herinitialiseren….
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op Firefox herinitialiseren om verder te gaan.
  5. Firefox zal worden gesloten en opnieuw worden ingesteld. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.
  1. Klik direct op de knop Firefox vernieuwen als u deze pagina in Firefox bekijkt (als u een andere browser gebruikt, zal dit niet werken). Ook vindt u een knop Vernieuwen in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie (about:support).
  2. Klik op Firefox vernieuwen in het bevestigingsvenster om verder te gaan.
  3. Firefox zal worden gesloten en zichzelf vernieuwen. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.

Noot: er is ook een knop Firefox vernieuwenFirefox herinitialiseren in het venster Firefox Veilige modus, als u Firefox niet normaal kunt starten.

Als het Firefox-statusrapport meldt dat uw browser traag werkt, probeer dan de functie Vernieuwen door op de knop Vernieuwen te klikken.

U kunt de knop Vernieuwen ook in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie vinden. Typ hiervoor about:support in uw adresbalk.

De functie Vernieuwen verwijdert add-ons, waarbij al uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden, cookies en informatie voor het automatisch invullen van webformulieren behouden blijven.

Tip: wilt u meer over het herinitialiseren van Firefox weten voordat u het probeert? Zie dan Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren.
Tip: voor meer informatie over het verkorten van lange opstarttijden, zie dan Firefox doet lang over het opstarten.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAUR2K