Firefox Relay – uw labels op al uw apparaten ontvangen

Labels zijn een functie waarmee u eenvoudig de door u gemaakte of automatisch aangemaakte aliassen kunt organiseren en ernaar kunt zoeken. Om labels tussen uw apparaten te kunnen synchroniseren, moet u zich in de instellingen van Firefox Relay aanmelden voor gegevensverzameling.

Alle nieuwe Firefox Relay-gebruikers worden automatisch aangemeld voor gegevensverzameling. Als u al een Relay-gebruiker bent, en u hebt zich niet aangemeld voor gegevensverzameling, dan zijn dit de stappen die u moet volgen:

1. Bezoek https://relay.firefox.com/accounts/settings/
  2. Plaats een vinkje bij Relay toestaan om gegevens te verzamelen over de websites waarop uw aliassen zijn aangemaakt en gebruikt om u aan te melden of haal het weg om u af te melden voor gegevensverzameling.
  3. Klik op de knop Opslaan.

RelayLabels