Uw Firefox OS-apparaat hernoemen voor Bluetooth-gebruik | Handleiding

Uw Firefox OS-apparaat hernoemen voor Bluetooth-gebruik

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Uw apparaat hernoemen in Firefox OS via de app Instellingen

1. Tik op de app Instellingen en kies Bluetooth.
    (Screenshot)
  2. Tik op de Bluetooth-schakelaar om Bluetooth in te schakelen en opties voor zichtbaarheid van uw apparaat, zoeken en het hernoemen van apparaten weer te geven.
  3. Tik op Mijn apparaat hernoemen en tik binnen het veld Naam van telefoon wijzigen dat verschijnt.
  4. Typ een nieuwe naam en tik op de knop OK.
    De nieuwe naam verschijnt onder de instelling Zichtbaar voor iedereen.
Noot: wanneer u Bluetooth niet gebruikt, kunt u de bediening voor Bluetooth in het hulpprogrammavak snel benaderen door vanuit de bovenkant van uw startscherm omlaag te vegen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/ZT5Ghe

Dit artikel aanpassen

Firefox OS