Firefox is net bijgewerkt - Waarom wordt nogmaals gevraagd om bij te werken?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Omdat oude versies van Firefox niet meer worden ondersteund, zijn ze automatisch bijgewerkt naar Firefox 12 om te helpen uw computer en persoonlijke gegevens veilig te houden. Sommige gebruikers worden daarna nogmaals gevraagd om Firefox bij te werken. Hoewel dit vreemd lijkt en hinderlijk kan zijn, is het verwacht gedrag. Dit artikel legt uit waarom.

Noot: als u telkens wanneer u Firefox start een tabblad ziet dat meldt dat Firefox zojuist is bijgewerkt, zie dan Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Waarom moet ik Firefox twee keer bijwerken?

Als u een oude versie van Firefox gebruikte, hebben we deze naar Firefox 12 bijgewerkt om te helpen uw computer en persoonlijke gegevens veilig te houden. Dit is niet de meest recente versie van Firefox. We zouden u graag hebben voorzien van de nieuwste versie van Firefox, maar niet iedereen kan deze gebruiken. Firefox 12 kan bepalen of de nieuwste versie van Firefox op uw computer kan worden uitgevoerd. Als uw computer Firefox kan bijwerken, ziet u een melding over het verkrijgen van de nieuwste versie.

Mensen die Windows 2000, de oorspronkelijke versie van Windows XP en Windows XP Service Pack 1 gebruiken kunnen Firefox niet bijwerken naar de nieuwste versie. Zie de volgende artikelen voor opties om Firefox bij te werken: