Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 13758
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update, summary
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Dit artikel beschrijft wat te doen als u telkens wanneer u Firefox start een tabblad met de naam “Firefox is bijgewerkt” ziet, of een pagina met de tekst “U hebt Firefox bijgewerkt naar de meest recente versie.”, zelfs als u Firefox niet hebt bijgewerkt.

Er zijn twee mogelijke oorzaken hiervoor. Mogelijk hebt u dit tabblad per ongeluk opgeslagen als uw startpagina (die telkens wordt geopend als u Firefox start), of Firefox heeft misschien moeite met het opslaan van gegevens naar uw instellingenbestand, waardoor het niet weet dat u de melding “U hebt Firefox bijgewerkt naar de meest recente versie” al hebt gezien.

Tabblad “Firefox is bijgewerkt” is opgeslagen als uw startpagina

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. .

2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Markeer in het gedeelte Opstarten de tekst in het veld Startpagina:.
  4. Als dit iets soortgelijks als http://www.mozilla.com/nl/firefox/4.0/whatsnew/

http://www.mozilla.com/nl/firefox/3.6.x/whatsnew/ bevat, dan hebt u per ongeluk de pagina “Firefox is bijgewerkt” toegevoegd aan de websites die Firefox laadt tijdens het opstarten.

1. U kunt uw startpagina wijzigen en Firefox tijdens het opstarten laten laden wat u wilt door de stappen in ons artikel De startpagina instellen te volgen.

Firefox kan uw voorkeuren niet opslaan

Firefox wijzigt een instelling in een instellingenbestand om te bepalen of u het tabblad “Firefox is bijgewerkt” hebt gezien. Als u problemen met dit bestand ondervindt, zal Firefox deze informatie niet kunnen opslaan en bij het opstarten telkens het tabblad “Firefox is bijgewerkt” tonen.

1. Mogelijk merkt u ook dat optiesvoorkeuren die u selecteert in het venster OptiesVoorkeuren niet worden bewaard nadat u Firefox afsluit.
  2. Gebruik de stappen zoals omschreven in het artikel Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen om dit te herstellen.