Firefox installeren in Windows

(Doorgestuurd vanaf Install Firefox on Windows)

Dit artikel beschrijft hoe u Firefox kunt installeren in Windows.

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Voordat u Firefox installeert:

1. Bezoek de Firefox-downloadpagina in een willekeurige browser (bv. Microsoft Internet Explorer). De pagina zal u automatisch de meest geschikte versie(s) van Firefox aanbevelen.

FireFox Download Page - Windows
  2. Klik op de groene downloadkoppeling om het installatieprogramma van Firefox te downloaden. Afhankelijk van uw verbindingssnelheid kan het downloaden tot enkele minuten duren. Bedankt voor uw geduld… het is het wachten waard!
  3. Start het proces door op Uitvoeren te klikken.

4. Volg daarna de stappen (we hebben het proces zo pijnloos mogelijk gemaakt).

Gefeliciteerd, u bent klaar met het installeren van Firefox!
  5. Dubbelklik op het Firefox-pictogram wanneer u online wilt gaan.

Installing Firefox - Win4

Ondervindt u problemen?

Hier zijn een aantal artikelen die u kunnen helpen:

Deel dit artikel: http://mzl.la/KpfkvF