Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play | Handleiding

Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play

Lees Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? om te zien of uw apparaat wordt ondersteund.
Voordat u begint: als u synchronisatie op een willekeurige versie van Firefox Bèta, Aurora of Nightly hebt geïnstalleerd en ingesteld, moet u die versie de-installeren voordat u synchronisatie op Firefox voor Android instelt.

Firefox voor Android downloaden en installeren

1. Ga naar de Firefox downloadpagina en tik op de downloadknop om Firefox op uw apparaat te downloaden en te installeren.
  2. De Firefox-pagina op Google Play wordt geopend. Tik op de knop Installeren.
  3. Accepteer de machtigingen om het downloaden te beginnen.
    fennec_install
  4. Tik op de knop Openen zodra het downloaden is voltooid.
install_open1