Firefox Home instellen op uw iOS-apparaat (iPhone en iPad) | Handleiding

Firefox Home instellen op uw iOS-apparaat (iPhone en iPad)

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Home geeft u directe toegang tot de geschiedenis, open tabbladen en bladwijzers van Firefox op uw desktop op uw iPhone of iPod Touch. Omdat Firefox Home samenwerkt met Firefox Sync op uw desktop, dient u dat eerst in te stellen. Zodra dat is gebeurd, hoeft u alleen nog Firefox Home met uw Firefox Sync-account te verbinden.

Deel 1: Firefox Sync instellen op uw desktop

1. Ga naar de Firefox Sync-downloadpagina en klik op Toevoegen aan Firefox. Klik op Firefox herstarten zodra het installeren van Firefox Sync is voltooid. Klik in het venster Add-ons op OptiesVoorkeuren om het paneel Sync te openen.

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

. Klik in het venster OptiesVoorkeuren op het tabblad Sync.
  2. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  3. Klik op Een nieuwe account aanmaken.
    Sync Setup 2
  4. Voer uw e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en bevestig dit. Plaats daarna een vinkje bij “Ik ga akkoord met de servicevoorwaarden en het privacybeleid” en klik op VolgendeVerdergaan.
  5. Dit is uw Sync-sleutelherstelsleutel. Het is nu een goed moment om een kopie van uw sleutel op te slaan of af te drukken en op een veilige plek op te bergen. Klik zodra u deze stap hebt voltooid op VolgendeVerdergaan.
    Sync Setup 4
    De Sync-sleutelherstelsleutel wordt gebruikt voor het versleutelen van uw gegevens voordat ze naar de Mozilla-servers worden verzonden. U kunt dit zien als een sleutel die uw gegevens opsluit in een veiligheidskluis die alleen u kunt openen. Dit houdt in dat noch Mozilla, noch iemand anders uw gegevens kan lezen zonder uw Sync-sleutelherstelsleutel, die nodig is om de kluis te openen.
  6. Bevestig dat u geen robot bent door de tekst van de afbeelding in te voeren. Klik daarna op VolgendeVerdergaan.
  7. U zult de melding Set-up voltooid! zien. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten en naar het paneel Sync terug te keren.
    setup complete
  8. U hoeft verder niets te doen. Firefox Sync zal vanaf nu automatisch uw gegevens op de achtergrond synchroniseren.
    Deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moeten worden gesynchroniseerd.

Deel 2: de code voor eenvoudige set-up ophalen van Firefox Home

De sjabloon “iphonecode” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Deel 3: Firefox Home verbinden met uw Sync-account

Voer op uw desktop de set-upcode in om Firefox Home met uw Sync-account te verbinden.

1. Klik in de sectie Firefox Sync-account op Een apparaat toevoegen. Het venster Een apparaat toevoegen zal worden geopend.
    Add Device Win1 Add Device Mac1 Add Device Lin1

2. Voer in het venster Een apparaat toevoegen de code in zoals deze op uw tweede apparaat wordt weergegeven. Klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add Device Win2 Add Device Mac2 Add Device Lin2
  3. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten en naar het paneel Sync terug te keren.
    Add Device Win3 Add Device Mac3 Add Device Lin3
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Add Device - Win 1 Add Device - Mac 1 Add Device - Lin 1
  3. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  4. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Sync om het instellingenvenster van Sync te openen.
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Klik daarna op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.

Wat als ik niet in de buurt van mijn computer ben?

Als u Firefox Home aan uw Sync-account probeert toe te voegen en u zich niet in de buurt van uw computer bevindt zodat u de code kunt invoeren, kunt u dit toch voor elkaar krijgen door uw accountgegevens in te voeren.

1. Tik in het scherm Verbinden met Sync op Ik ben niet bij mijn computer…
  2. Voer daarna uw account (e-mailadres), wachtwoord en Sync-sleutelherstelsleutel in en tik op Verbinden.
    Uw Sync-sleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn Sync-sleutel vinden? te volgen.
    Uw herstelsleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn herstelsleutel vinden? te volgen.

Deel 2: Firefox Home verbinden met uw Sync-account

Voer deze stappen uit in Firefox Home.
De sjabloon “addiphone” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Nu ik Firefox Home heb ingesteld, hoe gebruik ik het?

Zoeken, tabbladen en bladwijzers zijn beschikbaar door op de knoppen onder in het toepassingsvenster te tikken. Typ bij het zoeken eenvoudig enkele woorden die aan de website die u probeert te vinden zijn gerelateerd. Firefox Home zal de titels en url’s van uw open tabbladen, bladwijzers en navigatiegeschiedenis doorzoeken op overeenkomsten. Zie het artikel Firefox Home gebruiken op uw iOS-apparaat (iPhone en iPad) voor gedetailleerde instructies.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Lgw2gG

Dit artikel aanpassen

Firefox for Android