Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken

(Doorgestuurd vanaf De modus Volledig scherm gebruiken)

Via de modus Volledig scherm kan Firefox worden vergroot, zodat het hele scherm wordt gevuld. Dit is handig voor die piepkleine schermen op netbooks, waardoor u het meeste uit uw HD-TV kunt halen, of gewoon omdat u dat wilt! Dit artikel vertelt u alles wat u erover moet weten.

Volledig scherm inschakelen

Groter is beter! Vul uw hele scherm met Firefox.

1. Klik op de knop Firefox.
  2. Klik op Volledig scherm.
Als de menubalk wordt weergegeven (standaard in Windows XP), klik dan op Beeld en vervolgens op Volledig scherm.
  1. Klik in de menubalk op het menu Beeld.
  2. Klik op Volledig scherm in het menu.
  1. Klik op het pictogram Volledig scherm Fullscreen Mac 1 in de rechterbovenhoek van het Firefox-venster.
  • Klik op de menuknop new FX menu aan de rechterkant van de werkbalk en selecteer Volledig scherm.
    Fullscreen 29 Win Fullscreen 29 Mac Fullscreen 29 Lin

Volledig scherm uitschakelen

Geef mijn computer terug! Zet Firefox terug naar de oorspronkelijke grootte.

1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook.
  3. Klik op Volledigschermmodus verlaten
  1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm.
  2. Klik op het pictogram Volledig scherm Fullscreen Mac 2 in de rechterbovenhoek van de menubalk.
  1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm om de werkbalk weer zichtbaar te maken.
  2. Klik op de menuknop new FX menu aan de rechterkant van de werkbalk en selecteer Volledig scherm.
  • Klik op de menuknop new FX menu aan de rechterkant van de werkbalk en selecteer Volledig scherm.

Sneltoetsen

Voor mensen met een goed geheugen. Ga naar volledigschermmodus via het toetsenbord.

• Sneltoets voor het wisselen van/naar volledig scherm: druk op de toets F11.
    Noot: op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) drukt u op de toetsen fn + F11.
  • Sneltoets voor het wisselen van/naar volledig scherm: command + Shift + F

Deel dit artikel: http://mzl.la/Mmc8WZ