Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken

(Doorgestuurd vanaf De modus Volledig scherm gebruiken)

Via de modus Volledig scherm kan Firefox worden vergroot, zodat het hele scherm wordt gevuld. Dit is handig voor die piepkleine schermen op netbooks, waardoor u het meeste uit uw hd-tv kunt halen, of gewoon omdat u dat wilt! Dit artikel vertelt u alles wat u erover moet weten.

Volledig scherm inschakelen

1. Klik op de menuknop FX57menu aan de rechterkant van de werkbalk.
  2. Klik op de knop voor volledig scherm fullscreen menu button 57 .
    fullscreen menu 57
  • Klik op de menuknop new FX menu aan de rechterkant van de werkbalk en selecteer Volledig scherm.
    Fullscreen 29 Win Fullscreen 29 Mac Fullscreen 29 Lin

Om het volledige scherm uit te schakelen, klikt u op de menuknop FX57menu new fx menu en klikt u nogmaals op het pictogram voor volledig scherm.

Sneltoetsen

Voor mensen met een goed geheugen. Ga naar volledigschermmodus via het toetsenbord.

• Sneltoets voor het wisselen van/naar volledig scherm: druk op de toets F11.
    Noot: op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) drukt u op de toetsen fn + F11.
  • Sneltoets voor het wisselen van/naar volledig scherm: command + Shift + F.