Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden

Dit artikel beschrijft enkele mogelijke redenen waarom noch Firefox, noch andere webbrowsers websites kunnen laden.

Als noch Firefox noch enige andere browser websites kan laden, ligt uw probleem buiten Firefox en dient u elders ondersteuning te zoeken:.

U kunt ook het volgende controleren:U dient eerst het volgende te controleren:

• Uw modem en/of router zijn beide ingeschakeld en tonen geen foutmeldingen. Als naast Firefox ook andere programma’s problemen met de verbinding hebben, kan het probleem bij uw internetserviceprovider (ISP) liggen. Neem contact op met uw ISP voor meer informatie.
  • Als u een draadloze verbinding gebruikt, dat u het juiste toegangspunt gebruikt.
  • Uw Domain Name System-server (DNS) vertaalt webadressen (URL’s) naar IP-adressen en wordt doorgaans verzorgd door uw ISP. Als de DNS-server overbelast is, kunt u mogelijk bepaalde of geen enkele website meer bezoeken. Als bijvoorbeeld http://74.125.53.99 of http://74.125.159.105 wel werken maar http://www.google.com niet, hebt u mogelijk een DNS-probleem. U kunt een alternatieve DNS-service zoals OpenDNS of Google Public DNS gebruiken.
  • Of uw internetbeveiligingssoftware (waaronder firewalls, antivirusprogramma’s, antispywareprogramma’s en meer) verbindingen naar het internet blokkeert. Zie het artikel Firewalls voor instructies over het configureren van bepaalde programma’s.

Deel dit artikel: http://mzl.la/KNOCgx