Firefox downloaden en installeren in Windows | Handleiding

Firefox downloaden en installeren in Windows

(Doorgestuurd vanaf Firefox installeren in Windows)

Dit artikel beschrijft hoe u Firefox kunt installeren in Windows.

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows. Voor instructies over het installeren van Firefox op Mac, zie Firefox downloaden en installeren op Mac.Voor instructies over het installeren van Firefox in Linux, zie Firefox installeren in Linux.
Voordat u Firefox installeert:

1. Bezoek de Firefox-downloadpagina in een willekeurige browser (bv. Microsoft Internet Explorer). De pagina zal u automatisch de meest geschikte versie van Firefox aanbevelen.

again updated download Firefox
  2. Klik op de groene downloadknop om het installatieprogramma van Firefox te downloaden. Afhankelijk van uw verbindingssnelheid kan het downloaden tot enkele minuten duren. Bedankt voor uw geduld… het is het wachten waard!
  3. Start het proces door op Uitvoeren te klikken.

4. Klik daarna eenvoudig op Installeren (we hebben het proces zo pijnloos mogelijk gemaakt).

firefox stub installer
    Gefeliciteerd, u hebt het installeren van Firefox voltooid!
  5. Dubbelklik op het Firefox-pictogram wanneer u online wilt gaan.
firefox icon

Ondervindt u problemen?

Hier zijn een aantal artikelen die u kunnen helpen:

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1BAQBjC">http://mzl.la/1BAQBjC</a>