Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken

Dit artikel legt uit hoe u uw bladwijzers kunt exporteren naar een HTML-bestand, dat kan worden gebruikt als een reservekopie of voor het importeren in een andere webbrowser.

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML…HTML exporteren….
    Exporting HTML Bookmarks - Win fx7

Exporting HTML Bookmarks - Win

3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn nu met succes uit Firefox geëxporteerd. Het HTML-bladwijzerbestand dat u hebt opgeslagen is nu gereed om in een andere webbrowser te worden geïmporteerd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/LGorsV