Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 68984
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Firefox is standaard ingesteld om zichzelf automatisch bij te werken, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Lees hier hoe:

Noot: als u Firefox op uw werk bijwerkt, neem dan contact op met uw IT-afdeling als u tegen problemen aanloopt.

Noot: als u de versie van Firefox in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Dit artikel is alleen van toepassing als u Firefox handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Help en selecteer Over Firefox.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Over Firefox.Klik op de menuknop New Fx Menu, klik op Help Help-29 en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox.
  2. Het venster Over Firefox wordt geopend, en Firefox zal beginnen met het controleren op updates en deze automatisch downloaden.
    Update Win1 Fx14
  3. Klik zodra de updates gereed zijn voor installatie op Herstart om bij te werken.
    Update Win2 Fx14
Belangrijk: als de update niet is gestart, niet wordt voltooid of als er een ander probleem is opgetreden, download en installeer dan een nieuwe versie.

Voor het wijzigen van instellingen voor het bijwerken, zie Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox.