Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal?

Firefox voor iOS is beschikbaar voor iPad-, iPhone- en iPod touch-apparaten die compatibel zijn met iOS 13.0 en hoger. Neem een moment om te controleren of de nieuwste versie van iOS voor uw apparaat beschikbaar is, zodat u volledig van Firefox kunt genieten.

Geregistreerde Apple App Store-gebruikers kunnen Firefox voor iOS downloaden in de volgende talen:

Firefox gebruikt altijd de standaardtaal van uw apparaat. Zie De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS voor meer informatie.
  • Bengaals (India)
  • Bretons
  • Bulgaars
  • Chinees (Traditioneel)
  • Chinees (Vereenvoudigd)
  • Duits
  • Engels (VS)
  • Esperanto
  • Frans
  • Fries
  • Galicisch
  • Iers
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • IJslands
  • Japans
  • Khmer
  • Koreaans
  • Lets
  • Litouws
  • Nederlands
  • Nedersorbisch
  • Noors (Bokmål)
  • Noors (Nynorsk)
  • Oekraïens
  • Oezbeeks
  • Oppersorbisch
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Portugees (Portugal)
  • Roemeens
  • Russisch
  • Schots Gaelic
  • Sloveens
  • Slowaaks
  • Spaans (Chili)
  • Spaans (Internationaal)
  • Spaans (Mexico)
  • Tagalog
  • Tsjechisch
  • Turks
  • Welsh
  • Zweeds