Firefox voor Android wil geen pagina’s laden op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u in Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) de ontwikkelaarsoptie ‘Activiteiten niet opslaan’ hebt ingeschakeld, zal Firefox voor Android geen websites laden. Het ingeschakeld houden van deze systeeminstelling van Android wordt niet aanbevolen, omdat dit ook tot onwenselijk gedrag in andere Android-applicaties kan leiden.

Volg deze stappen als u deze instelling wilt uitschakelen:

1. Open de app Instellingen van Android, scroll omlaag en selecteer en tik op Ontwikkelaarsopties.
  2. Scroll omlaag in de lijst met Ontwikkelaarsopties en haal het vinkje weg bij ‘Activiteiten niet opslaan’.
  3. Als Firefox actief is, sluit het dan af door terug te gaan naar Firefox, op het menu rechtsboven te tikken en Afsluiten te kiezen.
  4. U kunt Firefox vervolgens opnieuw starten, waarna de browser zich normaal zou moeten gedragen.

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Developer Options