De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken | Handleiding

De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken

Dit artikel beschrijft hoe u Firefox voor Android op tablets kunt gebruiken door de verschillen tussen gebruikerservaring op tablets en telefoons te benoemen. De gebruikerservaring bij Firefox voor Android op een tablet biedt meer bedieningsmogelijkheden in de bovenste balk, zodat beter gebruik wordt gemaakt van het grotere scherm op tablets.

Noot: tablets met kleinere schermen dan zeven inch bieden niet de gebruikerservaring van tablets. Tablets met kleinere schermen dan zeven inch, waaronder phablets zoals de Samsung Galaxy Note I, II en III, bieden de gebruikerservaring van telefoons; zie Aan de slag met Firefox voor Android.

De volgende afbeelding toont de interface van een Firefox voor Android-tablet in staande modus.

tablet 10 inch portrait top bar m26

De volgende afbeelding toont de interface van een Firefox voor Android-tablet in staande modus voor tablets van zeven inch:

tablet 7 inch portrait top bar m26

De navigatie en menu’s bevinden zich aan de bovenkant van het scherm, van links naar rechts, zoals getoond in de bovenstaande schermafbeeldingen:

• Tabbladpictogram - Geeft het aantal geopende tabbladen weer, tik hierop om tabbladen in de zijbalk te tonen. Om de tabbladen in liggende modus te verbergen veegt u naar links over de zwarte tabbladrand. Om de tabbladen in staande modus te verbergen veegt u omhoog op de huidige webpagina.
  • Locatiebalk - Tik op de locatiebalk om uw geschiedenis en bladwijzers te benaderen. Of typ een adres of zoekterm en tik op Enter op het softwaretoetsenbord om ernaartoe te gaan.
  • Pagina vernieuwen - Tik om de pagina opnieuw te laden.
  • Bladwijzer voor webpagina maken - Tik op de ster om een webpagina aan uw bladwijzerlijst toe te voegen. Op tablets van zeven inch wordt om schermruimte te besparen de ster in het menu weergegeven in plaats van boven in het scherm.
  • Hoofdmenu - Tik hierop om het menu van Firefox voor Android te benaderen (tablets van zeven inch geven de bladwijzerster in het menu weer in plaats van in de bovenste balk).

Deel dit artikel: http://mzl.la/MvRNi6