Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen

De nieuwste versie van Firefox voor Android ondersteunt nu Flash.

Zie Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? voor details. Zodra u de nieuwste versie van Firefox hebt, volgt u deze instructies om Flash in te schakelen.

Bekijk uw favoriete video’s en bewegende websites met Firefox mobiel door Flash in te schakelen.

1. Tik om de Flash-plug-in in te schakelen op de hardwareknop Menu.
  2. Tik daarna op Meer en selecteer Instellingen.
  3. Tik in het scherm Instellingen op het item Plug-ins en kies Ingeschakeld of Tikken voor afspelen.

Als u geen Flash op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u een gearchiveerde versie downloaden vanaf adobe.com. Voor meer info over het einde van de ontwikkeling van Flash Player op Android, zie Adobes blogpost.

Noot: als Flash niet wil werken op uw apparaat, zie dan Waarom kan Firefox voor mobiel geen Flash afspelen op mijn apparaat?

Deel dit artikel: http://mzl.la/MxvdFR