Firefox voor Android kan HTC Desire met Android 2.2 bij normaal browsen laten herstarten

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Mensen die Firefox voor Android op een HTC Desire hebben geïnstalleerd door de installatie van niet-Market-apps toe te staan kunnen problemen met herstarten tijdens normaal browsen ervaren. Dit artikel beschrijft een workaround voor gevorderde gebruikers.

Installeer een recente firmware

Android 2.3 en hoger hebben het probleem niet. Hoewel deze versie niet beschikbaar is gesteld voor gebruikers, is een workaround het installeren van een andere firmware die minstens is gebaseerd op Gingerbread, zoals Cyanogenmod 7. Voor details over deze kwestie, zie bug 757920.

Waarschuwing: uw garantie vervalt wanneer u iets in het flashgeheugen van uw telefoon zet. Voordat u een nieuwe firmwareversie installeert, dient u een reservekopie van al uw gegevens te maken. Als u de instructies niet nauwkeurig opvolgt, kan uw telefoon bricked (onbruikbaar) raken.