Wifi inschakelen in Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Sommige problemen met het laden van pagina’s kunnen worden verholpen door typefouten te corrigeren, ervoor te zorgen dat uw wifi is ingeschakeld, of door eenvoudig de pagina te vernieuwen. In de nieuwe versie van Firefox voor Android kunt u al deze dingen eenvoudig rechtstreeks op de offlinepagina doen.

Als een webpagina niet wordt geladen, ziet u dit scherm:

server not found 57page not found android

Voer de volgende stappen uit totdat u de pagina weer kunt laden:

1. Corrigeer de mogelijke fouten in het adres dat u probeert te bezoeken. Tip: u kunt hier ook zoekopdrachten uitvoeren via uw standaardzoekmachine.
    search again 57offline search android
  2. Staat uw wifi-verbinding uit? Deze kunt u rechtstreeks vanuit Firefox inschakelen door op de knop Wifi inschakelen te tikken:
    Noot: nadat wifi is ingeschakeld, wordt de pagina automatisch opnieuw geladen.
  3. Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen, ondervindt de server van de website mogelijk problemen. Wacht even en tik op Opnieuw proberen om te zien of de pagina weer online komt.
Als de pagina na deze stappen nog steeds niet wordt geladen, neem dan contact op met uw provider of de eigenaar van de website.