Een e-mailalias aanmaken via Firefox Relay

Als u Firefox Relay hebt geïnstalleerd, ziet u een optie om een alias aan te maken als u een webformulier bezoekt. U kunt tot vijf e-mailaliassen aanmaken.

Formulieren automatisch invullen met een alias

Het pictogram Firefox Relay verschijnt in het e-mailveld als u een onlineformulier bezoekt. Klik erop om een e-mailalias aan te maken. Als het pictogram Firefox Relay niet wordt getoond, klik dan met uw rechtermuisknop op het e-mailveld en selecteer Nieuwe alias aanmaken.

relay form

Een e-mailalias handmatig aanmaken, kopiëren en plakken

E-mailaliassen zijn niet alleen voor onlineformulieren. Als u ergens anders een alias wilt delen (b.v. in een bericht, op een forum of ergens anders), of als u een onlineformulier niet automatisch kunt invullen, dan kunt deze handmatig aanmaken en daarna kopiëren en plakken.

1. Klik op de knop Firefox Relay op de werkbalk.

clickrelaytoolbar
  2. Klik op Al uw maskers beheren onderin het paneel.
  3. Klik op + Nieuwe alias aanmaken en het verschijnt in de lijst.
    generate alias relay
  4. Van hieruit kunt u uw e-mailalias kopiëren door op het klembordpictogram ernaast te klikken.
    copy relay email
  5. (Optioneel) Klik op Accountnaam toevoegen om uw alias te markeren.