Hoe voeg ik een apparaat toe aan Firefox Sync? | Handleiding

Hoe voeg ik een apparaat toe aan Firefox Sync?

Dit artikel zal u begeleiden bij het toevoegen van een tweede apparaat (computer, Android-telefoon of Android-tablet) aan uw Firefox Sync-account.

Voor het toevoegen van een apparaat aan Firefox Sync is het nodig dat u eerst Firefox Sync op uw computer hebt ingesteld. Als u dat nog niet hebt gedaan, zie dan Hoe stel ik Firefox Sync in?

Hoe voeg ik een apparaat toe?

Voer deze stappen uit op een computer waarop uw Firefox Sync-account reeds is ingesteld.

1. Klik in de sectie Firefox Sync-account op Een apparaat toevoegen. Het venster Een apparaat toevoegen zal worden geopend.
    Add Device Win1 Add Device Mac1 Add Device Lin1

2. Voer in het venster Een apparaat toevoegen de code in zoals deze op uw tweede apparaat wordt weergegeven. Klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add Device Win2 Add Device Mac2 Add Device Lin2
  3. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten en naar het paneel Sync terug te keren.
    Add Device Win3 Add Device Mac3 Add Device Lin3
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Add Device - Win 1 Add Device - Mac 1 Add Device - Lin 1
  3. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  4. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Sync om het instellingenvenster van Sync te openen.
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Klik daarna op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.

Hoe voeg ik een apparaat toe als ik niet in de buurt van mijn computer ben?

Voer deze stappen uit op het apparaat dat u aan Firefox Sync probeert toe te voegen.
Als u een apparaat aan Firefox Sync probeert toe te voegen en zich niet in de buurt van uw computer bevindt om de code in te voeren, kunt u dit alsnog doen door uw accountgegevens in te voeren.

Een Android- of Maemo-apparaat toevoegen

Voer deze stappen uit in Firefox op uw Android- of Maemo-apparaat.

1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) , kies Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot Sync.
  2. Tik op de koppeling “Uitgebreide configuratie…”.

sync_recovery3
  3. Voer daarna uw accountnaam (e-mailadres), wachtwoord en herstelsleutel in en tik op Verbinden.

sync_recovery4

Een andere computer toevoegen

Voer deze stappen uit op de computer die u aan Firefox Sync probeert toe te voegen.

1. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  2. Klik op Ik heb een Firefox Sync-account.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor Sync in en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
  4. Voer uw Sync-sleutel in en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add comp 2
    Uw Sync-sleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn Sync-sleutel vinden? te volgen.
    Uw herstelsleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn herstelsleutel vinden? te volgen.
  5. U zult een scherm zien met de tekst Set-up voltooid. Klik op VoltooienKlaar om het toevoegen van deze computer aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefoxhet menu Extra en selecteer Sync instellen. Het menu Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Voltooien om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het menu Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Klaar om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Voltooien om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.

Deel dit artikel: http://mzl.la/NYgEvq