E-mailberichten verwijderen in Firefox OS | Handleiding

E-mailberichten verwijderen in Firefox OS

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Een enkel e-mailbericht verwijderen

1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Tik op een e-mailbericht om dit weer te geven.
  3. Tik op delete onderin om het e-mailbericht te verwijderen.
  4. Het e-mailbericht wordt verwijderd en naar de prullenbak verplaatst, en de resterende e-mailberichten in die map worden weergeven.

Meerdere e-mailberichten verwijderen

1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Tik op editicon .
  3. Tik op blueoff naast de e-mailberichten die u wilt verwijderen.
    • Er worden vinkjes weergegeven naast de geselecteerde e-mailberichten die zullen worden verwijderd ( blue circle checked ).
    • Om een e-mailbericht voor verwijdering uit te vinken tikt u op blue on , waarna een blueoff (blauwe lege cirkel) zou moeten verschijnen.
  4. Tik op delete onderin om de geselecteerde e-mailberichten te verwijderen.
  5. De e-mailberichten worden verwijderd en naar de prullenbak verplaatst, en de resterende e-mailberichten in die map worden weergegeven.

Deel dit artikel: http://mzl.la/12T6Fiz

Dit artikel aanpassen

Firefox OS