Een e-mailbericht opstellen vanuit de Contacten-app | Handleiding

Een e-mailbericht opstellen vanuit de Contacten-app

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Tik op contacts app om de Contacten-app te openen.
  2. Tik op het contact waarnaar u een e-mailbericht wilt versturen.
  3. Tik op unread naast het e-mailadres waarnaar u het e-mailbericht wilt versturen.
  4. De e-mail-app wordt gestart en het e-mailadres van het contact bevindt zich in het Aan-veld.
  5. Stel het e-mailbericht op en verzend het zoals elk ander e-mailbericht.

Deel dit artikel: http://mzl.la/XesZ14

Dit artikel aanpassen

Firefox OS