E-mailaccounts toevoegen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Met de E-mail-app kunt u meerdere e-mailaccounts benaderen op uw Firefox OS-apparaat. Dit artikel legt uit hoe u uw e-mailaccount aan de app kunt toevoegen.

Opmerkingen:
  1. Uw telefoon moet via wifi of een mobiel netwerk met het internet zijn verbonden om uw account te kunnen aanmaken.
  2. U kunt met de e-mail-app geen nieuwe e-mailaccount aanmaken. U kunt er alleen een bestaande e-mailaccount mee toevoegen. Als u een nieuwe e-mailaccount nodig hebt, maak dan een nieuwe account aan op de website van uw e-mailprovider voordat u deze aan de e-mailapplicatie toevoegt.
  3. Momenteel zijn Hotmail, Yahoo en Gmail de enige ondersteunde webmailproviders. U kunt andere typen e-mailaccounts instellen door op het scherm Nieuwe account op Handmatig instellen te tikken.

Voor de eerste keer een account toevoegen

1. Open de E-mail-app email 1.3De afbeelding ‘email 1.4’ bestaat niet.email 2.0 op uw apparaat.
  2. De eerste keer dat u de e-mailtoepassing opent ziet u het scherm Nieuwe account. Voer uw naam en e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.Voer uw naam en e-mailadres in en tik op Volgende. Daarna wordt naar het wachtwoord van uw e-mailaccount gevraagd.

email_setupemail_setup 2.02.2NewEmail
  3. Tik op Volgende om uw e-mailaccount aan te maken. U bent klaar!
    POP3-accounts: als u een POP3-e-mailaccount hebt, tik dan op de koppeling Handmatig instellen. Kies onder Accounttype voor POP3+SMTP en vul de accountdetails in zoals verstrekt door uw POP3-e-mailprovider.

Voor meer informatie over het werken met e-mail, zie E-mail verzenden en beheren.

Nog een account binnen de app toevoegen

1. Open de E-mail-app email 1.3De afbeelding ‘email 1.4’ bestaat niet.email 2.0 op uw apparaat.
  2. Tik op het menupictogram Orange FxOS buttonemail menu 2.0 in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op het tandwielpictogram Gray FxOS settings gearemail settings 2.0 fxos, gevolgd door de knop Account toevoegen.
  4. Het proces is hetzelfde als bij het voor de eerste keer toevoegen van een e-mailaccount.