Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen | Handleiding

Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen

Met de E-mail-app kunt u meerdere e-mailaccounts benaderen op uw Firefox OS-apparaat. Dit artikel legt uit hoe u uw e-mailaccount aan de app kunt toevoegen.

1. Open de E-mail-app email 1.3 email 1.4 email 2.0 op uw apparaat.
  2. De eerste keer dat u de e-mailtoepassing opent ziet u het scherm Nieuwe account. Voer uw naam en e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.

email_setup email_setup 2.0
    Als u het scherm Nieuwe account niet ziet, tik dan op het menupictogram Orange FxOS button in de linkerbovenhoek van het scherm, gevolgd door het tandwieltje voor accountinstellingen Gray FxOS settings gear links onderin, en tik tot slot op Account toevoegen.
  3. Tik op Volgende om uw e-mailaccount aan te maken. U bent klaar!
    POP3-accounts: als u een POP3-e-mailaccount hebt, tik dan op de koppeling Handmatig instellen. Kies onder Accounttype voor POP3+SMTP en vul de accountdetails in zoals verstrekt door uw POP3-e-mailprovider.

Voor meer informatie over het werken met e-mail, zie E-mail verzenden en beheren.

Opmerkingen:
  1. Uw telefoon moet via wifi of een mobiel netwerk met het internet zijn verbonden om uw account te kunnen aanmaken.
  2. U kunt met de e-mail-app geen nieuwe e-mailaccount aanmaken. U kunt er alleen een bestaande e-mailaccount mee toevoegen. Als u een nieuwe e-mailaccount nodig hebt, maak dan een nieuwe account aan op de website van uw e-mailprovider voordat u deze aan de e-mailapplicatie toevoegt.
  3. Momenteel zijn Hotmail, Yahoo en Gmail de enige ondersteunde webmailproviders. U kunt andere typen e-mailaccounts instellen door op het scherm Nieuwe account op Handmatig instellen te tikken.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKutWD