E-mail verzenden en beheren | Handleiding

E-mail verzenden en beheren

Via de E-mail-app in Firefox OS kunt u e-mail verzenden en voor meerdere accounts e-mail beheren. Dit artikel legt uit hoe.

Noot: voordat u e-mailberichten kunt verzenden of de deelfunctie voor e-mail kunt gebruiken dient u uw account toe te voegen. Zie Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen voor hulp.

Een nieuw e-mailbericht verzenden

1. Open de e-mail-app email .
  2. Tik in de rechterbovenhoek op de knop voor een nieuw bericht Editmessages om een nieuw, leeg e-mailbericht te openen.
  3. U kunt een ontvanger toevoegen door een e-mailadres in te typen, of op de knop + tikken om iemand uit uw contacten te kiezen.
  4. Om een bestand naar uw ontvanger te verzenden tikt u op het paperclippictogram in de rechterbovenhoek.
  5. Kies het type bestand dat u wilt verzenden vanuit het menu om de locatie ervan te bepalen.

email file fxos

6. Tik nadat u uw bestand hebt geselecteerd op Gereed. Als u meer dan één bestand wilt verzenden, tik dan nogmaals op het paperclippictogram en herhaal de bovenstaande stappen.
  7. Tik zodra u uw e-mailbericht wilt verzenden eenvoudig op de verzendknop in de rechterbovenhoek.

New email message
Tip: u kunt ook rechtstreeks vanuit een vermelding in de Contacten-app een e-mailbericht verzenden. Tik eenvoudig op het e-mailadres van een persoon en er wordt een nieuw bericht geopend.

Een e-mailbericht beantwoorden of doorsturen

• Om een e-mailbericht te beantwoorden tikt u op de antwoordknop reply onder in het scherm. Om alle ontvangers te beantwoorden tikt u op de knop voor het beantwoorden naar allen reply all .
  • Om een e-mailbericht door te sturen tikt u op de doorstuurknop onder in het scherm forward .
  • Om een e-mailbericht te beantwoorden tikt u op de antwoordknop (enkel pijltje) boven in het scherm. Om alle ontvangers te beantwoorden tikt u op de knop voor het beantwoorden naar allen (twee pijltjes).

Email reply

• Om een e-mailbericht door te sturen tikt u op de doorstuurknop onder in het scherm.

Email forward

Uw e-mail beheren

U kunt uw e-mail snel verwijderen, markeren, markeren als ongelezen of archiveren. Zo doet u dit:

1. Tik in het scherm met berichten op de bewerkingsknop onderaan.

Edit emails
  2. Tik op de e-mailberichten waarmee u wilt werken.
  3. Kies daarna onder in het scherm een actie.

Manage email

E-mailmappen benaderen of van account wisselen

Mappen: als u mappen voor uw e-mailaccount hebt ingesteld (iets dat u op uw computer moet doen), kunt u deze snel benaderen door in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm op de menuknop te tikken Orange FxOS button .

Accounts: als u meerdere e-mailaccounts hebt ingesteld, kunt u deze benaderen door in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm op de menuknop Orange FxOS button en daarna op het pijltje om terug te gaan te tikken. Van daaruit kunt u een andere e-mailaccount kiezen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/12PunHT