E-mail doorsturen in Firefox OS

(Doorgestuurd vanaf Forwarding email)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Open het e-mailbericht dat u wilt doorsturen door erop te tikken.
  3. Tik onder in het scherm op forward om het e-mailbericht door te sturen.
  4. Bewerk zo nodig het Onderwerp, voeg ontvangers toe of pas deze aan in de velden Aan en Cc/Bcc, pas zo nodig de tekst aan en tik daarna op Verzenden. Zie composing and sending email voor volledige details.
Tip: vaak wilt u zich bij het doorsturen van e-mail slechts op één aspect van het oorspronkelijke e-mailbericht richten. In dat geval is het een goed idee om het veld Onderwerp aan te passen om bondig te beschrijven waar u zich op richt, en een stukje verklarende tekst aan de hoofdtekst van het e-mailbericht toe te voegen.