Downloaden en installeren - Wat is nieuw

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox installeren en bijwerken

Firefox is een snelle, flexibele en veilige webbrowser met een missie: een beter internet bouwen en het webbrowsen verbeteren.

Firefox download button Firefox download button Firefox download button

Wat is er nieuw?

Installatie- en updateproblemen oplossen

Uw bladwijzers en instellingen importeren, synchroniseren en reservekopieën maken