Een defecte app in de Firefox Marketplace rapporteren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Open de Firefox Marketplace.
  2. Tik de naam in van de app die u wilt rapporteren. Specifieke instructies voor het vinden van apps vindt u in het artikel De Firefox Marketplace verkennen en apps vinden.
  3. Scroll omlaag naar de onderkant van de pagina.
  4. Druk op Misbruik melden.
  5. Noteer uw opmerkingen in het tekstveld en druk op Rapport verzenden.

Nadat de melding is gedaan, zal een van de reviewers de app controleren en de nodige stappen ondernemen.