De startpagina aanpassen

Standaard geeft Thunderbird bij het opstarten een voorgedefinieerde “startpagina” in het berichtvenster weer:

U kunt de pagina die bij het opstarten van Thunderbird wordt weergegeven aanpassen of in zijn geheel uitschakelen. Selecteer Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren om dit te doen.

Pas in het paneel Algemeen de opties in de sectie Thunderbird-startpagina aan:

• Om te voorkomen dat Thunderbird een startpagina weergeeft, haalt u het vinkje weg bij “Wanneer Thunderbird start, de startpagina in het berichtgedeelte tonen”.
  • Om een aangepaste startpagina in te stellen, voert u in het veld Locatie de URL in.
  • Om de standaard startpagina van Thunderbird terug te zetten, klikt u op Standaardinstelling herstellen.

Ga naar Beeld | Vormgeving en plaats een vinkje bij “Berichtvenster” of haal dit weg om het berichtvenster blijvend in of uit te schakelen.