De Firefox Marketplace benaderen | Handleiding

De Firefox Marketplace benaderen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Om de Firefox Marketplace te kunnen uitvoeren dient u Firefox Bèta voor Android te installeren.

Start Firefox Bèta en navigeer naar de Firefox Marketplace-website (http://marketplace.mozilla.org).

Als alternatief kunt u na het starten van Firefox Bèta deze stappen volgen om de Firefox Marketplace te benaderen:

1. Druk op de menuknop van uw telefoon.
  2. Selecteer “Applicaties”.
  3. Tik op het pictogram rechtsboven.
Dit artikel aanpassen

Firefox for Android