De datum en tijd instellen in Firefox OS

Belangrijk: de datum en tijd zouden automatisch moeten worden ingesteld als u een simkaart in uw apparaat hebt geplaatst. Het bewerken van de datum en tijd zou niet nodig moeten zijn, tenzij er een bijzondere reden is. Als de door uw simkaart vastgestelde tijd onjuist is, neem dan contact op met uw mobiele provider. Als de geplaatste simkaart niet wordt gelezen of niet goed functioneert, neem dan contact op met de plaats van aankoop.

Als u de datum en tijd moet wijzigen, volgt u deze instructies:

1. Open de instellingen-app door op Settings App (small) te tikken.
  2. Ga naar de sectie Persoonlijke instellingen en selecteer date&time on ff os .
  3. Als Automatisch instellen aan staat, zet dit dan uit.
  4. Tik op Datum om de datum te wijzigen.
  5. Er verschijnt een scherm zoals hieronder voor het instellen van de datum:

ff os date
  6. Van hieruit kunt u de maand, datum en het jaar instellen. Veeg omhoog en omlaag om deze items te wijzigen.
  7. Tik op OK.
  8. De aangebrachte wijzigingen worden nu toegepast.
  9. Tik op Tijd om de tijd in te stellen.
  10. Van hieruit kunt u het uur en de minuten instellen.
  11. Tik op OK.
  12. De aangebrachte wijzigingen worden nu toegepast.

Deel dit artikel: http://mzl.la/17tvOz0