De datum en tijd instellen in Firefox OS

Belangrijk: de datum en tijd zouden automatisch moeten worden ingesteld als u een simkaart in uw apparaat hebt geplaatst. U hoeft de datum en tijd niet te bewerken, tenzij dit echt nodig is. Als de door uw simkaart vastgestelde tijd onjuist is, neem dan contact op met uw mobiele provider. Als de geplaatste simkaart niet wordt gelezen of niet goed functioneert, neem dan contact op met de plaats van aankoop.

Als u de datum en tijd moet wijzigen, volgt u deze instructies:

1. Open de app Instellingen Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Scroll omlaag naar de sectie Persoonlijke instellingen en selecteer Datum & tijd.
  3. Als Automatisch instellen aan staat, zet dit dan uit.
  4. Tik op het veld naast Datum en kies een maand, datum en jaar.
  5. Tik op OK om uw wijzigingen toe te passen.
  6. Om de tijd in te stellen tikt u op het veld Tijd en kiest u een nieuwe tijd.
  7. Tik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1wmuYpf