Uw contactenlijst aanmaken en beheren in Firefox Hello

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

In de Accountmodus van Firefox Hello kunt u een contactenlijst aanmaken en beheren, zodat u rechtstreeks naar andere gebruikers van Firefox-accounts kunt bellen.

Om te kunnen bellen zonder u aan te melden, zie Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online.

Uw contacten toevoegen en beheren

1. Klik op de Hello-knop hello button. (Ziet u geen knop? Bezoek dan Waar is de Hello-knop van Firefox?)
  2. Klik op Aanmelden of inschrijven en volg de vragen om u aan te melden of een Firefox-account aan te maken.
  3. Klik nadat u zich hebt aangemeld op het contactentabblad om uw lijst te benaderen.

contacts tab hello
  4. Klik op Nieuw contact om contacten individueel toe te voegen, of klik op Importeren om uw Google-contacten toe te voegen.
  5. Klik om een contact te bewerken, blokkeren of verwijderen op het pijltje op de groene knop naast de naam en kies de gewenste optie.
manage hello contacts

Een video- of audiogesprek beginnen

Klik om iemand in uw contactenlijst te bellen eenvoudig op de belknop naast de naam, of klik op het vervolgkeuzemenu om de video- of audio-optie te kiezen.

hello call contact