Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen | Handleiding

Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen

Cookies worden door websites die u bezoekt op uw computer opgeslagen en bevatten bepaalde informatie, zoals websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus. Dit artikel beschrijft hoe u cookies in Firefox kunt verwijderen.

Cookies voor een enkele website verwijderen

Om cookies voor een enkele website te verwijderen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Klik op Cookies tonen…. Het venster Cookies verschijnt. Deleting Cookies Fx 5 - Win1 ab963d736461b221f497eb33a7f09b1a-1252719697-583-1.jpg
  5. Typ de naam van de website waarvan u de cookies wilt verwijderen in het veld Zoeken:. De cookies die aan uw zoekcriteria voldoen worden weergegeven.
  6. Selecteer een of meerdere cookies die u wilt verwijderen in de lijst en klik op Cookie verwijderen.

• Selecteer het eerste cookie en druk op Shift+End om alle cookies in de lijst te selecteren.
  7. Klik op Sluiten om het venster Cookies te sluitenSluit het venster Cookies.

Alle cookies verwijderen

Om alle op uw computer opgeslagen cookies te verwijderen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis (klik op het menu Extra in Windows XP) en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Stel Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  3. Klik op de pijl naast Details om de lijst met geschiedenisitems uit te vouwen.
  4. Selecteer Cookies en verzeker u ervan dat andere items die u wilt behouden niet zijn geselecteerd.

5. Klik op Nu wissen om de cookies te wissen en sluit het venster Recente geschiedenis wissen.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Stel Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  3. Klik op de pijl naast Details om de lijst met geschiedenisitems uit te vouwen.
  4. Selecteer Cookies en verzeker u ervan dat andere items die u wilt behouden niet zijn geselecteerd.

5. Klik op Nu wissen om de cookies te wissen en sluit het venster Recente geschiedenis wissen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Mbeo3e