Cookies, privégegevens, geschiedenis en instellingen in Firefox voor Android wissen | Handleiding

Cookies, privégegevens, geschiedenis en instellingen in Firefox voor Android wissen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox voor Android biedt een bepaald niveau van controle over privacy-gerelateerde gegevens. U kunt eenvoudig alle privégegevens wissen, maar in tegenstelling tot de desktopversie van Firefox kunt u geen cookies voor een individuele website wissen.

De volgende handleiding demonstreert hoe u alle historische en privégegevens in uw browser kunt wissen.

1. Om uw privégegevens, cookies, geschiedenis en instellingen in Firefox voor Android te wissen tikt u op Hoofdmenu > Meer > Instellingen.
  2. Selecteer Privégegevens wissen in de sectie Privacy & beveiliging van het scherm Instellingen.
  3. Kies de gegevens die u wilt behouden of wissen door de selectievakjes in te schakelen.
  4. Tik op Gegevens wissen.

Er verschijnt een melding ter bevestiging dat uw gegevens zijn gewist.

Om uw privégegevens in Firefox voor Android te wissen veegt u naar links en tikt u op de knop Tandwiel om de instelling Privégegevens wissen te benaderen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/LEjDDl

Dit artikel aanpassen

Firefox for Android