Cookies, privégegevens, geschiedenis en instellingen in Firefox voor Android wissen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 30756
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Met Firefox voor Android hebt u de controle over uw gegevens. De volgende handleiding demonstreert hoe u alle historische en privégegevens in uw browser kunt wissen.

Om uw privégegevens in Firefox voor Android te wissen veegt u naar links en tikt u op de knop Tandwiel om de instelling Privégegevens wissen te benaderen.