Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen | Handleiding

Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen

(Doorgestuurd vanaf Cookies in- en uitschakelen)

Cookies worden door websites die u bezoekt op uw computer opgeslagen en bevatten bepaalde informatie, zoals uw websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus. Dit artikel beschrijft hoe u cookies in Firefox kunt in- en uitschakelen.

Hoe wijzig ik cookie-instellingen?

Noot: cookies zijn in Firefox standaard ingeschakeld.

Om uw instellingen te controleren of te wijzigen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Plaats een vinkje bij Cookies van websites accepteren om cookies in te schakelen, en haal dit weg om ze uit te schakelen.
    Cookies Win Cookies Mac Cookies Lin
  5. Kies hoe lang cookies bewaard mogen blijven:
    • Bewaren totdat: ze verlopen: elk cookie zal worden verwijderd zodra de verloopdatum ervan is bereikt, welke is ingesteld door de website die het cookie heeft verzonden.
    • Bewaren totdat: ik Firefox afsluit: de cookies die op uw computer zijn opgeslagen zullen worden verwijderd zodra Firefox wordt afgesloten.
    • Bewaren totdat: mij elke keer vragen: geeft telkens wanneer een website een cookie probeert in te stellen een waarschuwing weer, en vraagt of u het wilt opslaan.
  6. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Plaats een vinkje bij Cookies van websites accepteren om cookies in te schakelen, en haal dit weg om ze uit te schakelen.
    Cookies Win Fx22 3rd Party Cookies Mac Fx22 3rd Party Cookies Linux Fx22
  5. Kies hoe lang cookies bewaard mogen blijven:
    • Bewaren totdat: ze verlopen: elk cookie zal worden verwijderd zodra de verloopdatum ervan is bereikt, welke is ingesteld door de website die het cookie heeft verzonden.
    • Bewaren totdat: ik Firefox afsluit: de cookies die op uw computer zijn opgeslagen zullen worden verwijderd zodra Firefox wordt afgesloten.
    • Bewaren totdat: mij elke keer vragen: geeft telkens wanneer een website een cookie probeert in te stellen een waarschuwing weer, en vraagt of u het wilt opslaan.
  6. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Websites rapporteren fouten met cookies

Als een website een foutmelding geeft die meldt dat u geen cookies kunt accepteren, zie dan Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MnRK4j