Waar kan ik de code vinden om een apparaat aan Firefox Sync toe te voegen? | Handleiding

Waar kan ik de code vinden om een apparaat aan Firefox Sync toe te voegen?

Wanneer u een apparaat aan Firefox Sync probeert toe te voegen, wordt u gevraagd de code die het apparaat geeft in te voeren. Dit artikel toont hoe u die code kunt vinden.

Waar vind ik de code op een Android-apparaat?

1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) , kies Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot Sync.
  2. De code voor het toevoegen van dit apparaat verschijnt.

sync_recovery3

Waar vind ik de code op een andere computer?

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik op het tabblad Sync.
  3. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  4. Klik onder Ik heb al een Firefox Sync-account op Verbinden en de code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Comp Code
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefoxhet menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Win
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Mac
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Lin

Deel dit artikel: http://mzl.la/MnX2wt